Kaksi yötä aattoon: katso viime hetken muistilista jouluruokiin! | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kerkkäpesto-lohitartar

Kaksi yötä aattoon: katso viime hetken muistilista jouluruokiin!

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 22.12.2020
Muokattu: 23.12.2020
Joulun ruokavalmistelut huipentuvat aatonaattoon ja aattopäivään. Katso tästä muistilista ja helpot viime hetken reseptit joulupöytään.

Aatonaattona 23.12.

  • Jos olet tehnyt joululaatikot valmiiksi, ota ne jääkaappiin sulamaan. Jos laatikot ovat vielä tekemättä, ei hätää: voit tehdä ne paistoa vaille valmiiksi tai hakea kaupasta valmislaatikot ja tuunata ne omaan makuusi sopivaksi.
  • Myös muut pakastimeen tehdyt jouluruoat voi ottaa sulamaan. Leivonnaiset ja kalat ehtivät sulaa sopivasti ennen aattoiltaa. Tuoreenkin kalan ehtii vielä graavata ennen aattoa!
  • Esivalmistele rosolli, mutta yhdistä ainekset vasta juuri ennen tarjoilua.
  • Jos uuniin on menossa monta jouluruokaa, kannattaa kinkku paistaa aattoa edeltävänä yönä. Näin uuni on vapaa muille ruoille aattona.

Jouluaattona 24.12.

Joulun jälkeen

Koska on joulu – katso reseptit ja ideat vuoden rakkaimpaan juhlaan

Rentoudu ja unohda vaatimukset tai jouluta vaikka joka ilta. Löydä oma tyylisi joulusivultamme ja nauti vuoden ihanimmasta ajasta itsesi näköisellä tavalla. Koska on joulu.

Lisää aiheesta