Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kerkkäpesto-lohitartar

Kaksi yötä aattoon: katso viime hetken muistilista jouluruokiin!

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 22.12.2020
Muokattu: 5.11.2021
Joulun ruokavalmistelut huipentuvat aatonaattoon ja aattopäivään. Katso tästä muistilista ja helpot viime hetken reseptit joulupöytään.

Aatonaattona 23.12.

  • Jos olet tehnyt joululaatikot valmiiksi, ota ne jääkaappiin sulamaan. Jos laatikot ovat vielä tekemättä, ei hätää: voit tehdä ne paistoa vaille valmiiksi tai hakea kaupasta valmislaatikot ja tuunata ne omaan makuusi sopivaksi.
  • Myös muut pakastimeen tehdyt jouluruoat voi ottaa sulamaan. Leivonnaiset ja kalat ehtivät sulaa sopivasti ennen aattoiltaa. Tuoreenkin kalan ehtii vielä graavata ennen aattoa!
  • Esivalmistele rosolli, mutta yhdistä ainekset vasta juuri ennen tarjoilua.
  • Jos uuniin on menossa monta jouluruokaa, kannattaa kinkku paistaa aattoa edeltävänä yönä. Näin uuni on vapaa muille ruoille aattona.

Jouluaattona 24.12.

Joulun jälkeen

Joulun parhaat makuelämykset – katso reseptit ja ideat vuoden rakkaimpaan juhlaan

Löydä oma tyylisi joulusivultamme ja nauti vuoden ihanimmasta ajasta itsesi näköisellä tavalla.

Lisää aiheesta