Lakritsinystävän suosikkijälkiruoka valmistuu vain neljästä raaka-aineesta. Helppo lakritsipannacotta valmistuu vauhdilla ja sen voi valmistaa jo edellisenä päivänä.
Lakritsipannacotta
Lakritsinystävän suosikkijälkiruoka valmistuu vain neljästä raaka-aineesta. Helppo lakritsipannacotta valmistuu vauhdilla ja sen voi valmistaa jo edellisenä päivänä.
Rakastatko pipareita? Piparipohjainen valkosuklaa-juustokakku koristellaan puolukkaraidoilla ja kotimaisilla pakastemarjoilla. Voit myös vaihtaa pohjan piparkakut kekseiksi, jos ne houkuttelevat jo enemmän.
Oletko jo maistanut valkosuklaamutakakkua? Perinteisen mutakakun tapaan myös valkosuklaaversio on ihanan tahmea. Tarjoa pehmeän vaniljainen valkosuklaamutakakku marjojen kanssa.
Talvisista hedelmistä syntyy näyttävä ja raikas hedelmäsalaatti. Tarjoa se juhlavasti vaniljajäätelön ja rosmariinikinuskin kanssa.
Banoffee on yksi Yhteishyvän suosituimpia reseptejä - ja syystä! Banoffee valmistuu käden käänteessä ja sulaa suuhun. Tämä banoffee raikastuu jogurtilla ja täydentyy suolapähkinöillä.
Makeaa ja hapanta ihanassa tasapainossa. Karamellisoidut päärynät ovat tyylikäs jälkkäri uudenvuoden illalliselle. Voit tarjota jälkkärin haaleana tai kylmänä.
Tämän suklaamoussen täyteläinen maku tulee tietenkin aidosta suklaasta ja kuohukermasta. Aikusten herkutteluun kuohkea suklaamousse maustetaan konjakilla.
Päärynäruusut kaunistavat kahvipöydän. Kääri mehevää päärynää ja omena-kanelimarmeladia lehtitaikinan väliin. Tarjoa päärynäruusut tomusokerilla hunnutettuina.
Viipaloi hehkuvan oranssit persimonit hasselbackan perunoiden tapaan ja kuorruta herkullisella pähkinämurulla. Tarjoa jälkiruoka esimerkiksi vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa.
Tämän unelmanpehmeän pannacottan salaisuus on kerma ja turkkilainen jogurtti. Kokonaisuus raikastuu appelsiinilla ja granaattiomenan siemenillä.
Pehmeän mokkaiset fudget hurmaavat sekä maullaan että ulkonäöllään. Cappuccino-suklaafudget valmistuvat näppärästi kondensoidusta maidosta.
Vielä saa nauttia glögin mausta! Tässä glögijuustokakussa yhdistyy ihanasti kirpeä puolukka pehmeän vaniljaiseen täytteeseen. Upea glögikiille viimeistelee kakun.
Kylmäsavulohitäytteinen suolainen juustokakku on juhlava tarjottava. Hapankorppupohjan sijaan voit kokeilla myös maalaisruislimppua tai saaristolaisleipää.