Juhlista kevättä lohen ja parsan suloisella liitolla. Mausta piirakka lempeästi limellä ja koristele kirpakanmakeilla ananaskirsikoilla.
Lohi-parsapiirakka
Juhlista kevättä lohen ja parsan suloisella liitolla. Mausta piirakka lempeästi limellä ja koristele kirpakanmakeilla ananaskirsikoilla.
Paista vuolukanan pariksi mehukasta ananasta ja pyöräytä mukaan salaattijuustoa, tai valmista maukas makkarakastike uudenlaisesta kasvigrillimakkarasta. Se sopii tarjottavaksi esimerkiksi perunamuusin kera.
Mahtavan makuelämyksen takaa pannulla paistettujen kuhafileiden silaus yrttikastikkeella. Uunissa tomaattisessa kastikkeessa hautuva turska taas herauttaa kielelle Välimeren maut.
Yhden kastikkeen broilerilasagne kuorrutetaan vuohenjuustolla ja tuoreilla tomaateilla.
Tomaatinpunainen shakshuka tehdäänkin nyt keväänvihreistä kasviksista. Hyydytä kananmunat mehevässä broccoliini-pinaattikastikkeessa ja viimeistele pannu basilikalla.
Pyörittele pääsiäiseksi ihanasti yrttiset lihapullat ja hauduta ne kypsiksi kastikkeessa, jonka täydellisen maun salaisuus on punaviini.
Aloita viikonloppu superherkullisilla susheilla, joihin rullataan japanilaisten makujen seuraksi kotimaista järvikalaa näppärästi säilykepurkista.
Kevään suosikki mangojuustokakku puetaan kahvikakun asuun. Samettinen juustokakkutäyte saa huokailemaan ihastuksesta.
Kruunaa minttusuklainen moussekakku suklaavalumilla ja raikkailla marjoilla.
Tänä vuonna pääsiäisen alkupalaksi katetaan passionilla piristettyä rapeaa salaattia ja täytettyjä kananmunia. Pääruokana tarjotaan kermainen uunilohi lisukkeineen ja jälkiruoaksi pöytään katetaan key lime pie.