Nyt on kurpitsakuu! Paahda kurpitsa ja sen siemenet syksyn herkullisimpaan risottoon.
Kurpitsarisotto
Nyt on kurpitsakuu! Paahda kurpitsa ja sen siemenet syksyn herkullisimpaan risottoon.
Hitaasti haudutetut, höyryävät padat. Possupadassa maistuu chorizo ja kanapadassa sitruuna. Vegaaninen stifado valmistuu tällä sienistä ja linssit tekevät juurevasta punajuuripadasta ruokaisan. Vinkki! Kun paistat lihat paistinpannulla ennen pataan tai vuokaa laittamista, huuhtaise pannu vesitilkalla ja kaada liemi pataan. Näin saat kaikki maut talteen.
Viileneviin päiviin sopivat lempeän tuliset mausteet, kuuma keitto ja salaatti, joka napostellaan lämpimänä. Syksyn sesonkiherkut sopivat upeasti näihinkin arkiruokiin.
Sama taikina, eri pulla! Kuorruta puustit toscalla tai paista taikinasta iso nyhtöpulla. Voit tehdä pullataikinasta vegaaninen vaihtamalla maidon kasvijuomaan ja voin maidottomaan margariiniin.
Kun perhe ja ystävät kokoontuvat pöydän ääreen, kala kruunataan yrteillä ja kana juustovaahdolla.