Kaalilaatikko, karjalanpaisti ja kukkakaaligratiini ovat vuodesta toiseen Yhteishyvän lukijoiden lempireseptejä, joihin palataan kerta toisensa jälkeen. Ikivihreiden suosikkien ohella lukijamme ovat innostuneet näistä maistuvista uuniruoista.
Kesäkurpitsalasagnessa pastalevyt korvataan kesäkurpitsasiivuilla, joiden väliin levitetään tomaattista jauhelihakastiketta. Valkokastikkeen sijaan lasagne mehevöitetään viipaloidulla mozzarellalla.
Marinoiduista kanasuikaleista, täysjyväriisistä ja valmiista juustokastikkeesta syntyy maukas vuokaruoka. Raasta joukkoon myös kesäkurpitsaa ja lisää pieniä ananaspaloja mukaviksi sattumiksi.
Kokeile tonnikalapastaa uuniversiona. Tämä ruoka valmistuu helposti, sillä pastaa ei tarvitse keittää etukäteen. Pastan maustaminenkin käy kätevästi, sillä yrttimaustettu tomaattimurska ja sweet chili -ruokakerma tuovat ruokaan mukavasti makua.
Pinaattinen kanavuoka ei ole suotta lukijoidemme suosikki, sillä vuoka valmistuu muutamasta aineksesta nopeasti uuniin. Juustoraasteella viimeistelty vuoka maistuu sekä arkiruokana että viikonloppuna sopivan viiniparituksen kanssa.
Kanaa, fetaa ja tomaatteja sisältävä helppo vuokaruoka ampaisi heti ilmestyttyään Yhteishyvän lukijoiden suosioon – eikä ihme! Vähällä tiskillä valmistuva ruoka yhdistää monen suosikkimaut ihanaksi kokonaisuudeksi, joka tarjotaan paahdettujen pitaleipäpalojen kanssa.
Tilaa Yhteishyvän uutiskirje, niin saat ajankohtaiset reseptit ja arkea helpottavat vinkit suoraan sähköpostiisi.