Säädä uuni 200 asteeseen. Nypi ruodot fileestä. Laita lohi uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Sivele sinappi fileen pintaan.
Purista sitruunan mehu kulhoon. Lisää yrtit ja öljy. Soseuta sauvasekoittimella. Levitä yrttitahna lohen pintaan sinapin päälle. Kypsennä lohta uunissa noin 20 minuuttia.
Vinkki: Mikäli uunilohta jää yli, hyödynnä se seuraavan päivän uuniperunoiden täytteessä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
505
2114
36,3 g
5,5 g
2,5 g
2,5 g
0,5 g
42,8 g
2,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli