Paahda perunat uunissa pehmeiksi ja mausta ne vihreällä gremolata-kastikkeella, joka valmistuu nopeasti valkosipulista, lehtipersiljasta, sitruunasta ja oliiviöljystä. Nämä yrttiset perunat ovat täydellinen pari feta-karitsapullille.

Pääsiäisen mutkattomat lisukkeet saavat makua yrteistä
Lusikoi perunoille italialaista yrttikastiketta
Basilika maustaa pääsiäispöydän salaatin kastikkeen
Keväisessä salaatissa yhdistyvät raikas hunajameloni, suolainen ilmakuivattu kinkku ja kermainen mozzarella. Raikas, kirpeän makea lime-basilikavinegretti kokoaa salaatin maut yhteen.
Rakuuna tekee edullisesta porkkanasta juhlapöytään sopivan
Etenkin ranskalaisessa keittiössä paljon käytetty rakuuna on oiva makupari porkkanalle. Keitä porkkanaviipaleet napakan kypsiksi ja lisää kuumien porkkanoiden joukkoon voita, juoksevaa hunajaa ja kuivattua rakuunaa. Valkosipulin ystävä voi lisätä joukkoon myös hienonnetun valkosipulinkynnen.
Minttu viimeistelee paistettujen parsojen maun
Kauden ensimmäiset vihreät parsat nautitaan yksinkertaisesti pannulla rapeiksi paistettuna. Mausta parsat chiliripauksella ja tarjoa vaahdotetusta vegefetasta tehdyltä pediltä. Viimeistele hienostunut lisuke paahdetuilla mantelilastuilla ja aromikkaalla mintulla. Lisää halutessasi päälle vielä syötäviä kukkia. Kokeile reseptiä myös korvaamalla parsa varsiparsakaalilla eli Bimillä.