Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Coop-tuotteissa korostuu laaja kansainvälinen valikoima.

Pohjoismainen Coop korvaa Rainbow-merkin S-ryhmän kaupoissa

Yhteistyössä S-ryhmä / Prisman, S-marketin, Alepan, Salen ja Herkun valikoima kasvaa Coop-tuotteilla, joissa korostuvat mainio laatu-hintasuhde sekä kansainväliset maut. S-ryhmän uusi oma merkki saapuu kaupan hyllyille tämän ja ensi vuoden aikana.

Olet varmaan huomannut, että kauppojen hyllyllä on jo jonkin aikaa näkynyt Coop-merkkisiä tuotteita. Esimerkiksi pastahyllyllä kätesi on voinut jo tarttua uudella, selkeällä ja raikkaalla ilmeellä varustettuihin Coopin pastoihin.

Vuoden 2024 aikana Coop-tuotteita on tulossa runsaasti lisää, ja sen myötä S-ryhmän omien merkkien valikoimat ovat entistäkin edullisempia, laajempia ja laadukkaampia.

Mitä Coop-tuotteet ovat?

Coop on pohjoismaisten osuustoiminnallisten kauppojen oma merkki. Se on ollut pitkään markkinoilla Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Coop on suosittu, ja sitä pidetään laatu-hintasuhteeltaan erinomaisena.

Nyt Coop saapuu myös Suomeen ja korvaa S-ryhmän vanhimman ja monelle suomalaiselle tutun oman merkin, Rainbow’n.

Kuluttajien kiinnostus kaupan omia merkkejä kohtaan on kasvanut, ja S-ryhmä haluaa vastata tähän kehittämällä valikoimaansa. Coop-tuotteissa yhdistyvät laatu, edullinen hinta sekä laaja, kansainvälinen ja ajankohtainen valikoima. Kokeile Coop-tuotetta vanhan Rainbow’n luottotuotteesi tilalla.

Coop-tuotteissa yhdistyvät laatu, edullinen hinta sekä laaja, kansainvälinen ja ajankohtainen valikoima.

Coopin tulo valikoimiin tuo hyllyille myös reseptiikaltaan uusia tuotteita. Pääset tutustumaan muun muassa Taste of Asia -kokonaisuuteen, johon kuuluu valmisaterioita, maustekastikkeita ja ateriakomponentteja.

Milloin Rainbow vaihtuu Coopiksi?

Kaikkien tuotteiden vaihtuminen kestää oman aikansa, sillä Coop-tuotesarjalla on käynnissä brändiuudistus, jossa muun muassa pakkausten ilme muuttuu.

Suurin muutos kauppojen hyllyillä tullaan näkemään vuoden 2024 aikana. Jo nyt löydät uuden ilmeen mukaisia Coop-tuotteita muun muassa texmex-osastolta, pastahyllyltä sekä vihannessäilykkeiden joukosta.

Coop-sarjaan tulee kuulumaan vähintään yhtä paljon tuotteita kuin sen edeltäjään Rainbow’hun.

Miksi muutos tapahtuu?

S-ryhmä on tehnyt jo pitkään yhteishankintoja muiden Pohjoismaiden kanssa Coop Trading -hankintayhtiön kautta. Pohjoismainen yhteistyö mahdollistaa uusien tuotteiden tuomisen markkinoille ketterästi ja edullisesti.

Suurelle osalle vanhoista Rainbow-tuotteista löytyy vastaava tai laadultaan ja hinnaltaan parempi Coop-tuote. Oman arjen luottotuotteen katoamisesta ei siis tarvitse olla huolissaan, sillä muutos tehdään asiakkaiden tarpeet edellä.

S-ryhmän tasavertainen rooli Coop Tradingissä mahdollistaa myös kotimaisten elintarvikkeiden tarjoamisen pohjoismaisille markkinoille, ja näin ollen kasvattaa ruokavientiä. Coop-tuote voi siis olla myös kotimainen, ja tavarantoimittajat voivat vapaasti tarjota tuotteitaan oma merkki -tuotteiksi.

S-ryhmän muut omat merkit

Xtra

Xtra-tuotteet ovat aina edullisia, ja ne tarjoavat helpon sekä houkuttelevan vaihtoehdon merkkituotteisiin verrattuna pieneen hintaan. Edullisuuden mahdollistavat suuret tuotantoerät ja pakkausten yksinkertaisuus. Laadusta ja vastuullisuudesta ei kuitenkaan tingitä.

Änglamark

Änglamark on S-ryhmän oma luomumerkki. Pohjoismaisen laatumerkin valitsemalla teet varmasti välittävän ja vastuullisen valinnan. Tuoteperheessä on yli sata luomu- sekä ympäristö- ja allergiaystävällistä tuotetta.

Kotimaista

Kotimaista-tuotteissa kriteerinä on kolminkertainen kotimaisuus. Tuotteet valmistetaan Suomessa ja niiden raaka-aineet ovat kotimaisia Hyvää Suomesta -kriteerien mukaisesti. Lisäksi tuotteet myydään suomalaisten omistamassa kaupassa.

Herkku

Herkku tarjoaa ajassa ja trendeissä mukana eläviä makuja. Merkin alta löytyy käsintehtyjä valmisruokia, erikoisjuustoja sekä herkullisia kastikkeita ja säilykkeitä. Herkku-tuotteet tarjoavat asiakkaille laadukkaita vaihtoehtoja herkumpaan arkeen ja erityisiin juhlahetkiin.

Näin laatu varmistetaan