Pese ja leikkaa perunat 4−6 osaan. Keitä vedessä napakan kypsiksi. Kaada vesi pois ja siirrä perunat kulhoon. Hienonna tilli ja valuta kaprikset.
Kuori ja raasta valkosipuli. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Lisää kastike, tilli ja kaprikset perunoiden joukkoon ja kääntele varovasti sekaisin.
Mausta fileet suolalla ja pippurilla. Kuumenna öljy ja voi pannulla. Vaahdon laskettua paista fileet pannulla 1−2 minuuttia per puoli tai kunnes kala on kypsää. Halutessasi viimeistele fileet tillillä. Tarjoa perunasalaatin kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
516
2161
29,8 g
3,8 g
28,0 g
2,5 g
2,3 g
31,5 g
2,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukkua tilliä,
(tilliä hienonnettuna).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli