
Possu-retiisivartaat ja yrttiöljy
Ainekset
MARINADI
YRTTIÖLJY
LISÄKSI
Valmistus
Halkaise filee ja leikkaa suupaloiksi. Pese retiisit ja poista naatit.
Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita marinadi kannellisessa rasiassa tai paksussa muovipussissa. Kääntele lihapalat ja retiisit marinadiin. Siirrä jääkaappiin 1 ½ tunniksi. Ota huoneenlämpöön puoli tuntia ennen grillausta. Pane varrastikut veteen likoamaan.
Mittaa yrttiöljyn ainekset sauvasekoittimen kulhoon. Soseuta sileäksi.
Pujota lihat ja retiisit varrastikkuihin. Grillaa noin 10 minuuttia 3–4 kertaa kääntäen. Tarjoa yrttiöljyn kanssa.
Hyvästi hävikki: Koristele vartaat huuhdelluilla retiisinaateilla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
440
1843
35,0 g
3,8 g
4,3 g
3,8 g
1,0 g
27,3 g
2,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl sitruunankuorta raastettuna,
ripaus mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli