Tämä pääsiäisbrownie on todellinen suklaafanin suosikki. Brownietaikinaan kätkeytyy suklaapatukan puolikkaita ja myös koristeluun käytetään niin suklaapatukoita kuin suklaamunia.

Suklaamuna maistuu jälkiruoissa ja leivonnaisissa: 5 reseptiä pääsiäisen suosikkiherkusta
Syntisen hyvä suklaamunabrownie on suklaanystävän unelma
Suolakaramelli viimeistelee makean herkun
Kinuskivaahdolla täytetyt suklaamunat eli töhnämunat ovat makeansuolainen päätös pääsiäisen kahvihetkeen. Suklaamunien kuoret toimivat tarjoiluastioina silkkisen pehmeälle suolakinuskimousselle. Herkullinen suolakaramellivaahto sopii tarjottavaksi myös jälkiruokakulhoista.
Töhnämunista tehdään pääsiäisen makein kaakao
Pääsiäisen överikaakao tehdään näin: laita lasin pohjalle puolikas töhnämuna ja kaada päälle kuumaa maitoa. Koristele kaakao kermavaahdolla ja karkeilla. Nonparellein koristeltu lasinreunus ja vaahtokarkkipilli viimeistelevät kokonaisuuden. Kaakaoiden tuunaaminen on hauskaa puuhaa, josta perheen nuorisokin taatusti innostuu.
Itse tehdyt töhnämunat täytetään Nutella-rahkalla
Täytä suklaamunan puolikkaat Nutellalla, rahkalla ja karkkirouheella. Herkullinen suupala maistuu kahvin kanssa – tai ihan sellaisenaan!
Mangovaahto sulostuttaa suklaamunat
Mangovaahdolla täytetyt suklaamunat ovat koko perheen helppo pääsiäisjälkkäri. Sekoita mousse mangorahkasta ja kermavaahdosta, ja mausta sitruunalla sekä tomusokerilla. Leikkaa suklaamunasta pois lakkiosa, ja lusikoi tai pursota täyte munien sisälle. Tarjoa jälkiruoka hauskasti munakupeista.