Jos leivot keksit itse, valmista keksit hyvissä ajoin, vaikka pari päivää aikaisemmin.
Valmista täyte. Vatkaa keltuaiset ja tomusokeri vaahdoksi. Sekoita mascarponejuusto ja mantelilikööri vaahtoon. Vaahdota kerma. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Yhdistä seokset varovasti nostellen.
Asettele puolet kekseistä vierekkäin isoon tarjoiluastiaan (noin 3 l). Kostuta ne sivelemällä kahvi-likööriseoksella. Levitä puolet täytteestä keksien päälle. Aseta toinen kerros keksejä ja levitä loput täytteestä.
Anna kakun maustua jääkaapissa noin 6–12 tuntia. Siivilöi pinnalle reilu kerros kaakaojauhetta juuri ennen tarjoilua.
Katso resepti ja leivo itse helpot tiramisukeksit.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
376
1572
20,2 g
11,6 g
35,4 g
28,7 g
1,3 g
8,8 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli