Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Fetaa, mozzarellaa ja halloumia grilliin! Tässä 6 juustoista reseptiä

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 16.6.2020
|
Muokattu: 31.8.2020
Tutuin grillattava lienee halloumi, mutta myös feta ja mozzarella sopivat mainiosti grilliin. Jälkkäriksi grillattavat hunajamelonit voi viimeistellä mascarponevaahdolla. Katso vinkit!

Ryhdikäs ja maukas feta

Fetajuustoa voi grillata sellaisenaan tai antamaan loppusilauksen erilaisille kasviksille.

Mukavan mieto ja pehmoinen mozzarella

Mozzarella, tomaatti ja basilika toimivat grillissäkin. Mehevät munakoisokääröt kätkevät sisäänsä mozzarellaa ja supermakeaksi paahdettua suippopaprikaa.

Monipuolinen suosikki halloumi

Suolainen halloumijuusto sopii niin burgereihin, kääröihin, nyytteihin kuin salaatteihin.

Viimeinen silaus mascarponejuustolla

Melonin mieto maku saa potkua sitruuna-hunajaliemestä ja annos viimeistellään vaniljaisella mascarponevaahdolla.

Vinkit ja ohjeet grillaukseen