Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Haukkaa hodaria: 7 helppoa hot dogia + itse tehdyt hodarisämpylät

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 5.7.2019
|
Muokattu: 21.4.2023
Hot dogit sopivat niin illanistujaisiin isolle porukalle kuin perheen pikaruoaksi perjantai-iltaan. Hodarit valmistuvat tarvittaessa vartissa, mutta ne voi valmistaa myös pidemmän kaavan mukaan leipomalla hot dog -sämpylät itse. Valitse näistä hodariohjeista suosikkisi tai yhdistele täytteitä ja lisukkeita hodaribuffettiin.

1. Hodarit

Alusta alkaen itse tehdyt hot dogit ovat huippuhyviä. Käytä chilikastikkeeseen chilit siemenineen, jos pidät tulisesta mausta.

2. BBQ-tofuhodarit

Herkulliset BBQ-kastikkeella maustetut hodarit sopivat moneen ruokavalioon, kun täytteenä on tofua. Raikkaat pikkelikasvikset sopivat savuisen tofun seuraan.

3. Hodarivuoka

Tee hot dogit helposti isolle porukalle! Uunihodarit valmistat kätevästi yhdessä vuoassa. Kokoa hodarivuoka tuoresalsaa ja sinappia vaille valmiiksi ja kuumenna uunissa. Täytä hodarit perinteiseen tapaan nakeilla. Itse tehty chilikastike ja raikas tuoresalsa ovat herkullisia lisukkeita hodareille.

4. Pikakokin kanahodarit — vain 4 ainesta!

Kokoa nopeat hot dogit pehmeistä briossi-sämpylöistä, savustetuista kanafileeviipaleista, makeasta suippokaalista ja maukkaasta barbeque-kastikkeesta.

5. Texmex-hodarit

Avokado, salsa ja cheddar tuovat tuttuun hodariin meksikolaisia makuja. Nämä hot dogit viimeistellään korianterimajoneesilla ja nachomuruilla.

6. Riistahodarit

Käristysliha sopii myös hodareihin! Riistakäristyksellä, punasipulilla ja majoneesilla täytetyt hot dogit maistuvat niin lapsille kuin aikuisille.

Tee itse hodarisämpylät

Hodarien lisukkeet

Katso lisää pikaruokareseptejä