Makujen juhlaa! Yhteishyvä 4/2025 -lehden ideat hurmaavat joulupöydässä
Joulu on makuelämyksien aikaa. Tarjoa joululohta, possupataa ja uudenlaisia lisukkeita. Täytä taatelikakku herkullisesti ja koristele focaccia jouluasuun! Katso Yhteishyvän uudet joulureseptit!


Trendikäs pistaasi
Maukkaita pistaasipähkinöitä voi napostella sellaisenaan tai käyttää juustotarjottimella, jälkiruoissa ja leivonnaisissa. Kokeile kermaista pistaasipannacottaa, joka saa pähkinäisen maun itse tehdystä rouheasta pistaasitahnasta.
Klassikkoleivonnaisten uudet jujut
Tutut leivonnaiset muuttuvat uusiksi: taatelikakusta tulee täytekakku, tuulihatut saavat rapean keksipinnan ja tiramisun maustaa keksilevite.
Joululeipä uudella tavalla
Focaccia sopii pikkujouluihin tai joulupöytään, kun se koristellaan jouluasuun viikunoilla, vuohenjuustolla, rosmariinilla ja hunajalla.
Kalapöydän päivitys
Helppo skagenpiirakka ja kylmäsavulohilauta sopivat myös pikkujoulujen tarjoiluun. Graavilohi saa seurakseen raikasta omenaa, ja silli sekoitetaan mousseksi laseihin
Yllätä juhlapöydässä
Uunilohi saa säihkettä joulumausteista ja hedelmistä. Possupadan mehevyyden salaisuus on tummassa oluessa, ja siirappisessa joulukanassa juhlivat mausteet viinin kera.
Tuunaa kinkun kastike uudeksi
Perinteinen joulukinkun kastike on Yhteishyvän ikisuosikki. Tuunaa reseptiä ja valmista kirsikkakastike, wasabi-hunajakastike tai miso-voikastike. Löydät tuunausohjeet reseptin yhteydestä.
Ihanat lisukkeet joulupöytään
Tee porkkanalaatikon sijaan makeita ja rapeita uuniporkkanoita. Joulun parhaan salaatin salaisuus on briejuusto.
Suklaasuun joulutryffelit
Suklaatryffelit on tosi helppo jouluherkku, jonka voit maustaa monella tavalla. Tee suolakinuski-, minttusuklaa- tai appelsiini-lakritsitryffeleitä itselle tai lahjaksi.
Uunituoretta ja helppoa arkeen
Proteiinirikkaat bagelit tehdään soseutetusta raejuustosta ja jauhoista. Leipomiseen menee vain hetki. Lasagnen kaltainen tortillavuoka on sekin helppo ja nopea valmistaa.




















