Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
piparijäädyke ja karpalokinuski

Joulun hurmaavat jälkiruoat

Jouluinen jälkiruoka on aterian loppuhuipennus. Kuuluuko sinun jouluusi perinteinen luumujälkiruoka, raikas jäädyke, samettinen mousse vai ranskalainen jouluhalko? Katso hurmaavat reseptit joulun jälkiruokiin ja löydä oma suosikkisi!
Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 2.12.2016
|
Muokattu: 25.11.2022

Joulun luumuisat jälkiruoat

Luumukiisseli kermavaahdolla ja luumurahka ovat joulupöydän perinteisiä jälkiruokia. Mehevä luumu sopii myös juustokakkuun, kauniiden moussetorttujen täytteeksi tai näyttävään, mutta helppotekoiseen prinsessan luumukakkuun.

Raikkaat jäädykkeet

Kaipaatko jouluaterian jälkeen jotain ihanan raikasta jälkiruokaa? Tee siinä tapauksessa jäädykettä, joka on helppo valmistaa etukäteen jääkaappiin tai pakkaseen odottamaan.

Terveisiä maailmalta: pavlova, panna cotta, jouluhalko ja tiramisu

Moni pitää jouluna pääruokien kohdalla perinteistä kiinni, mutta kokeilee jälkiruoassa jotain uutta. Maailman herkuista suomalaiseen joulupöytään sopivat mainiosti esimerkiksi Uudessa-Seelannissa ja Australiassa suosittu pavlova, italialainen panna cotta, tiramisu tai ranskalainen jouluhalko.

Joulun leivonnaiset ja kakut

Leivo joulun jälkiruoaksi tai kahvin kaveriksi jotain ihanaa: pipareita, pullaa, joulutorttuja tai taatelikakkua. Vai kantaisitko pöytään upean täytekakun?

Joulun helpot jälkiruoat

Joulunakin saa oikaista ja ottaa rennosti! Helppoja joulujälkiruokia ovat esimerkiksi annosmaljoihin kootut juustokakut ja jäiset marjat kuuman kinuskikastikkeen kanssa.

Joulun jälkiruoat