Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
piparijäädyke ja karpalokinuski

Joulun hurmaavat jälkiruoat

Jouluinen jälkiruoka on aterian loppuhuipennus. Kuuluuko sinun jouluusi perinteinen luumujälkiruoka, raikas jäädyke, samettinen mousse vai ranskalainen jouluhalko tai joku muu jouluinen kakku? Katso hurmaavat reseptit joulun jälkiruokiin ja löydä oma suosikkisi!

Joulun luumuisat jälkiruoat

Luumukiisseli kermavaahdolla ja luumurahka ovat joulupöydän perinteisiä jälkiruokia. Mehevä luumu sopii myös juustokakkuun, kauniiden moussetorttujen täytteeksi tai näyttävään, mutta helppotekoiseen prinsessan luumukakkuun.

Raikkaat jäädykkeet ja samettiset rahkat

Kaipaatko jouluaterian jälkeen jotain ihanan raikasta jälkiruokaa? Tee siinä tapauksessa jäädykettä tai rahkaa. Molemmat jälkiruoat on helppo valmistaa etukäteen jääkaappiin tai pakkaseen odottamaan.

Terveisiä maailmalta: pavlova, panna cotta, jouluhalko ja tiramisu

Moni pitää jouluna pääruokien kohdalla perinteistä kiinni, mutta kokeilee jälkiruoassa jotain uutta. Maailman herkuista suomalaiseen joulupöytään sopivat mainiosti esimerkiksi Uudessa-Seelannissa ja Australiassa suosittu pavlova, italialainen panna cotta, tiramisu tai ranskalainen jouluhalko.

Joulun leivonnaiset ja kakut

Leivo joulun jälkiruoaksi tai kahvin kaveriksi jotain ihanaa: pipareita, pullaa, joulutorttuja tai taatelikakkua. Vai kantaisitko pöytään upean täytekakun?

Joulun helpot jälkiruoat

Joulunakin saa oikaista ja ottaa rennosti! Helppoja joulujälkiruokia ovat esimerkiksi annosmaljoihin kootut triflet ja jäiset marjat kuuman kinuskikastikkeen kanssa. Vai tekisitkö ihanan yksinkertaista kolmen aineksen suklaajäätelöä?

Joulun jälkiruoat