Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Prinsessan luumukakku

Leivo ihanat kakut jouluksi

Ooh, mikä kakku! Makea kakkukaunotar kruunaa joulupöydän. Valmistaudu ihastuneisiin huokauksiin, kun nostat pöytään herkullisen juustokakun, mehevän kahvikakun tai juhlavasti koristellun jouluhalon. Katso reseptit joulun perinteisiin kakkusuosikkeihin ja uusiin hurmaajiin.

Jouluinen kuivakakku maistuu läpi pyhien

Leivo perinteinen taatelikakku tai piristä tuttua leivonnaista glögillä. Maustekakku, viikuna-piimäkakku ja hedelmäkakku ovat muita joulun klassikoita.

Juustokakut joulun mauissa

Raikas ja täyteläinen juustokakku maistuu myös jouluna. Talven suosikkeja ovat piparijuustokakku, granaattiomenalla koristeltu luumujuustokakku sekä jäädytetty suklaajuustokakku.

Jouluhalko tuo juhlaan ripauksen Ranskaa

Jouluhalko on hurmaavan näköinen, mutta hyvin helppo leivonnainen. Rullalle kääritty kakku on nimittäin käytännössä kääretorttu. Koristelussa voit päästää mielikuvituksesi valloilleen. Vedä vaikka halon pintaan uurteita haarukalla ja asettele viereen rosmariininoksia ja raikkaanpunaisia karpaloita.

Pikkujouluihin, myyjäisiin, kahvihetkiin, joulupöytään – katso kaikki kakut jouluun