Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Leivo ihanat kakut jouluksi

Ooh, mikä kakku! Makea kakkukaunotar kruunaa joulupöydän. Valmistaudu ihastuneisiin huokauksiin, kun nostat pöytään herkullisen juustokakun, mehevän kahvikakun tai juhlavasti koristellun jouluhalon. Katso reseptit joulun perinteisiin kakkusuosikkeihin ja uusiin hurmaajiin.
Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 13.12.2017
|
Muokattu: 16.10.2023

Upeat täytekakut

Koristele täytekakku kandeeratuilla hedelmillä, jouluisilla marjoilla tai rosmariinikuusilla ja valitse täytekakun pohjaksi joulumaustein maustettu kakkupohja. Kaunis valkoinen kakku syntyy myös pelkästä kermavaahdosta!

Jouluinen kuivakakku maistuu läpi pyhien

Leivo moderni englantilainen hedelmäkakku, perinteinen taatelikakku, tai maustekakku makusi mukaan. Kokeile myös erilaisia kuorrutteita, jotka tuovat kahvikakkuihin mukavaa mehevyyttä.

Jouluiset juustokakut

Raikas ja täyteläinen juustokakku maistuu myös jouluna! Juustokakun parhaita puolia ovat sen monipuolisuus ja kätevyys: voit tehdä juustokakun hyvissä ajoin etukäteen ja nostaa pöytään vasta h-hetkellä.

Hurmaavat kääretortut

Jouluhalko tuo juhlaan ripauksen Ranskaa! Jouluhalko on hurmaavan näköinen, mutta hyvin helppo leivonnainen. Rullalle kääritty kakku on nimittäin käytännössä kääretorttu. Vihreiden kuulien ystävä tekee jouluksi unelmatortun vihreä kuula -marmeladilla.

Pikkujouluihin, myyjäisiin, kahvihetkiin, joulupöytään – katso kaikki kakut jouluun