
Helppo italialainen uunilohi
Ainekset
Valmistus
Laita lohifilee uunivuokaan nahka alaspäin. Nypi mahdolliset ruodot. Mausta suolalla.
Valuta oliivipurkista liemi pois. Hienonna oliivit. Kaada tomaattikastike kalan päälle, lisää pinnalle oliivit ja juustoraaste.
Paista 200-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia fileen paksuudesta riippuen. Kun kala on paksuimmasta kohdasta juuri ja juuri kypsää, ota vuoka uunista.
Tarjoa perunamuusin ja kasvisten kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
421
1763
31,0 g
6,4 g
4,4 g
4,2 g
2,6 g
30,6 g
2,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli