Valmista parmesaanilla maustettuja kanapullia ja lehtikaalista soseutettavaa pestoa. Tarjoa perunagnocchien kanssa.
Kanapullat, gnocchit ja lehtikaalipesto
Valmista parmesaanilla maustettuja kanapullia ja lehtikaalista soseutettavaa pestoa. Tarjoa perunagnocchien kanssa.
Kiireisen päivän pelastaa nopea makkarasoppa vegaanisista kasvimakkaroista. Perunoista keitettävä, yksinkertainen velli täydentyy ruis-, kaura- ja sipuliripotteilla kerrassaan herkulliseksi ruoaksi.
Kalan kokkaajalle on taas tarjolla uusia ideoita: haukea pinaatti-kasvispedillä ja yrttijuustolla täytettyjä kuharullia.
Satokauden kurpitsat kannattaa hyödyntää vegaaniseen stroganoffiin. Kinkkukiusaus uusitaan savutofulla.
Korvaa pizzapohjat kaupan esipaistetuilla patongeilla. Tässä pari täytevaihtoehtoa näille hauskoille patonkipizzoille.
Nämä korvapuustit näyttävät hauskoilta solmupalloilta. Tämä resepti kannattaa kaikkien jauhopeukaloiden testata!
Helppojen donitsien taikinaan tulee yllättävää ainesta – porkkanaraastetta. Koristele leivonnaiset halutessasi Halloween-hämähäkeiksi. Lisää hieman hullunkurisiakin herkkuja löydät Halloween-sivultamme.
Pyhäinpäiväksi tai viikonlopuksi pistetään parempaa pöytään: punaviinietikasta makua saavaa Lyonin kanaa muusin kera, ruusukaalisalaattia sekä karamellisoituja päärynöitä. Lisää juhlavia ruokia ja pyhäinpäivän menuehdotuksia löytyy täältä.