Valmista parmesaanilla maustettuja kanapullia ja lehtikaalista soseutettavaa pestoa. Tarjoa perunagnocchien kanssa.

Sesonki 5/2021 -lehden reseptit – uudet ruokaideat arkeen ja juhlaan
Syyssesongin herkullisin ateria: kanapullat, gnocchit ja lehtikaalipesto
Arjen helpot keitot uusin ideoin – puolessa tunnissa lautaselle
Kiireisen päivän pelastaa nopea makkarasoppa vegaanisista kasvimakkaroista. Perunoista keitettävä, yksinkertainen velli täydentyy ruis-, kaura- ja sipuliripotteilla kerrassaan herkulliseksi ruoaksi.
Kauden kalaa kokkailemaan: haukipelti ja täytetyt kuharullat
Kalan kokkaajalle on taas tarjolla uusia ideoita: haukea pinaatti-kasvispedillä ja yrttijuustolla täytettyjä kuharullia.
Laita lempiruoat uusiksi: stroganoff saa uutta makua kurpitsasta ja kiusaus kinkun sijaan tofusta
Satokauden kurpitsat kannattaa hyödyntää vegaaniseen stroganoffiin. Kinkkukiusaus uusitaan savutofulla.
Perjantaiherkkuna pizzapatongit
Korvaa pizzapohjat kaupan esipaistetuilla patongeilla. Tässä pari täytevaihtoehtoa näille hauskoille patonkipizzoille.
Korvapuustin uusi muoto on solmu
Nämä korvapuustit näyttävät hauskoilta solmupalloilta. Tämä resepti kannattaa kaikkien jauhopeukaloiden testata!
Halloweenina hassutellaan hämähäkkidonitseilla
Helppojen donitsien taikinaan tulee yllättävää ainesta – porkkanaraastetta. Koristele leivonnaiset halutessasi Halloween-hämähäkeiksi. Lisää hieman hullunkurisiakin herkkuja löydät Halloween-sivultamme.
Pyhäinpäivän menu
Pyhäinpäiväksi tai viikonlopuksi pistetään parempaa pöytään: punaviinietikasta makua saavaa Lyonin kanaa muusin kera, ruusukaalisalaattia sekä karamellisoituja päärynöitä. Lisää juhlavia ruokia ja pyhäinpäivän menuehdotuksia löytyy täältä.