Suomalainen menestysresepti -kilpailussa etsittiin taas uusia ruokainnovaatioita kesän 2021 aikana. Jännittävässä finaalissa voittajaksi nousi Fallero-falafel.
Finaalissa kisasivat Falleron lisäksi Foodinin Chia Good -luomuvälipala, Bean Betterin fermentoidut härkäpapupalat, Leivon Leipomon Kaurakas-putkipasta, Kamaboko Finlandin savustetusta lahnasta valmistettu Leikkala-kalaleikkele sekä KomeroFoodin Ateriakippo.
Kaikki finalistituotteet löytyvät valikoiduista S-ryhmän ruokakaupoista (Prisma, S-market, Sale, Alepa, Food Market Herkku) sekä ruoan verkkokaupasta. Omassa lähimyymälässä myynnissä olevat tuotteet voi tarkistaa kätevästi Foodie.fi-palvelusta.
Yhteishyvä laati reseptit neljästä uutuustuotteesta. Chia Good -välipala on valmis nautittavaksi sellaisenaan ja Ateriakiposta syntyy valmis ateria vain kiehuvaa vettä lisäämällä.