Löytyykö keittiön kaapeista nahistuneita vihanneksia, leivänkannikoita ja eilisen tähteitä? Ei hätää! Näillä resepteillä loihdit nimittäin rippeistä aivan uusia herkkuja. Hyvää hävikistä -artikkelisarjamme opettaa, miten hyödynnät eri raaka-aineet niin, ettei hävikkiä pääse syntymään. Katso myös vinkit erilaisten ruokien käyttöön, hävikkiruokapäivän pitämiseen ja kahden päivän arkiruokataktiikkaan, jonka avulla hävikki vähenee kuin itsestään.


Hävikki
Parhaat hävikkiruokareseptit ja -vinkit: tuunaa uudet herkut tähteistä
Ruokahävikki rasittaa sekä kukkaroa että ympäristöä – kuinka siis välttää hävikkiä? Suunnittele ruoat etukäteen, pidä hävikkiruokapäiviä ja hyödynnä jääkaapin jämät luovalla tavalla. Katso reseptit, joilla ruoantähteet muuttuvat hävikistä herkuksi!
Hyvää hävikistä: näin kokkaat tähteistä ja hyödynnät joka murun
Ruoka ja reseptit
Ruoka ja reseptit
Ruoka ja reseptit
Ruoka ja reseptit
Ruoka ja reseptit
Vähennä hävikkiä: parhaat vinkit ruokahävikin hallintaan
Hävikin hillintä on helpompaa, kun ruoanlaitossa on mukana ripaus suunnitelmallisuutta. Lue vinkit siihen, miten voit vähentää hävikkiä jo ostoslistaa tehdessäsi ja kurkkaa, miten jääkaappi kannattaa järjestää hävikin välttämiseksi. Katso myös Yhteishyvän reseptintekijöiden parhaat vinkit ja reseptit ruokahävikin hallintaan.