Lihapullat pitävät pintansa lasten ja aikuisten suosikkiruokien joukossa. Jos perinteiset, jauhelihasta, korppujauhoista, kananmunista ja mausteista tehdyt pyörykät kyllästyttävät, kokeile jotakin uutta!
Saat helposti varioitua perinteisiä lihapullia lisäämällä pyörykkätaikinan joukkoon erilaisia mausteita. Kokeile rohkeasti vaikkapa chiliä tai cayannepippuria. Raastettu parmesaani tuo lihapulliin puolestaan täyteläisyyttä ja suolaisuutta. Raastetut kasvikset, kuten punajuuri ja kaali, mehevöittävät ja keventävät tuhteja pyöryköitä. Samalla lautaselle tulee kuin itsestään lisää kasviksia!
Vaihtelemalla jauhelihaa, saat myös kätevästi uudenlaisen lopputuoloksen. Joko olet kokeillut karitsa- tai broileripyöryköitä?