Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Uusi Yhteishyvä on ilmestynyt – keskiössä kotimainen ruoka

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 27.5.2020
|
Muokattu: 25.3.2021
Kesäkuun Yhteishyvässä puhutaan suomalaisesta liha- ja maitotuotteiden tuotannosta, herkutellaan varhaisperunalla, tutustutaan muikkujen tuotantoon ja vieraillaan Helsingin Radisson Blu Plazassa.

Uudessa Yhteishyvä-lehdessä keskiössä on kotimainen ruoka – erityisesti liha- ja maitotuotteiden tuotanto, joilla on tärkeä asema ruokaomavaisuuden turvaajana Suomessa. Poikkeuksellisena aikana suomalaisten ruoan tuottajien merkitys on suuri.

Alkukesän satokaudessa on vastustamaton varhaisperuna, kerromme vinkit, mihin kaikkeen se taipuu. Tutustumme Hätälän muikkujen tuotantoon. S-ryhmän hotelleja esittelevässä sarjassa vuorossa on Helsingin Radisson Blu Plaza. Kerromme, kuinka tärkeä on MLL:n lasten ja nuorten puhelin. Paljastamme, millaista jäätelöä suomalaiset syövät ja mitkä ovat tämän kesän uutuudet. Tutustumme suomalaisten autohaaveisiin.

Yhteishyvä-lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa, joka toinen kuukausi. Suuren painosmääränsä vuoksi lehti jaetaan useana eri päivänä.

Lue kesäkuun Yhteishyvän juttuja tästä

Kun käsillä on kriisi, tulee äkkiä ikävä kotimaista tuotantoa

arrow-right

”Maidon ja lypsykarjan rooli ruokaturvalle ja ravinnolle on merkittävä” – tutkijoiden mukaan kritiikki on ollut suhteetonta

arrow-right

Liha ja maito maistuvat yhä suomalaisille – miehille etenkin liha, naisille maito

arrow-right

Lihakarjan kasvattaja puhuu kotimaisen ruokatuotannon tärkeydestä: ”Olisi vaarallista turvautua pelkkään tuontiin”

arrow-right

Maanantaina Tikan tilalla lypsettiin 8992 litraa maitoa – kuluttaja voi tarkistaa tiedon netistä

arrow-right

Kala ei ui lähikauppaan ilman ammattilaista: "On tärkeää, että Suomessa kalastetaan jatkossakin"

arrow-right

SOK:n entinen pääkonttori on nykyään hulppea luksushotelli

arrow-right

Lasten haave kilpikonnista toteutettiin Bonuksien avulla

arrow-right

Suomalaiset ovat järkeviä auton hankkijoita, paljastaa S-Pankin tuore tutkimus

arrow-right

Marjo Vuorinen on ollut ylpeä kaupantäti yli 40 vuotta – asiakkaat arvostavat kokemusta

arrow-right

Lapsilla ja nuorilla on entistä vakavampia huolia – kaikkiin puheluihin ei ehditä vastata

arrow-right

”Kauppareissu voi olla luksusta”, sanoo suosikkijuontaja Anni Hautala

arrow-right

Nuoret syövät usein liian yksipuolisesti - ravitsemustieteilijä toivoisi iloa perheiden ruokapöytään

arrow-right

Raudan puutteesta saattavat kärsiä esimerkiksi vauvat ja murrosikäiset tytöt

arrow-right

Uudet perunat tekevät kesän – näin valitset ja keität parhaat varhaisperunat

arrow-right

Mikä on tämän vuoden muotiperuna, Food Market Herkun manager Janne Toivonen?

arrow-right

Kesäinen silli sopii myös lämpimiin ruokiin

arrow-right

Joko kesän ensimmäinen jäätelötuutti on syöty? – Lue viisi tuuttifaktaa

arrow-right

Kesän kylmät uutuudet – minkä jäätelön sinä valitset?

arrow-right

Maistuisiko mocktail? Testaa raikas kesädrinkki ravintola Urban Rabbitin tapaan

arrow-right

Metsän sininen supermarja – tiesitkö nämä mustikan terveysvaikutukset?

arrow-right

Aurinkovoimaa, fillareita ja vastuullisia kaloja – tiedätkö nämä 8 tapaa, miten HOK-Elanto parantaa maailmaa?

arrow-right

Kesä, mikä ihana syy potkaista kengät pois jalasta! Viisi syytä, miksi paljain jaloin kävely kannattaa

arrow-right

Kun meidän Remu joogan aloitti

arrow-right

Osallistu lukija- tai ristikkokilpailuun

Lue Yhteishyvän näköislehtiä / Du kan läsa Samarbete på internet

Sesonki-ruokaliite:

Lisää aiheesta