Uudessa Yhteishyvä-lehdessä keskiössä on kotimainen ruoka – erityisesti liha- ja maitotuotteiden tuotanto, joilla on tärkeä asema ruokaomavaisuuden turvaajana Suomessa. Poikkeuksellisena aikana suomalaisten ruoan tuottajien merkitys on suuri.
Alkukesän satokaudessa on vastustamaton varhaisperuna, kerromme vinkit, mihin kaikkeen se taipuu. Tutustumme Hätälän muikkujen tuotantoon. S-ryhmän hotelleja esittelevässä sarjassa vuorossa on Helsingin Radisson Blu Plaza. Kerromme, kuinka tärkeä on MLL:n lasten ja nuorten puhelin. Paljastamme, millaista jäätelöä suomalaiset syövät ja mitkä ovat tämän kesän uutuudet. Tutustumme suomalaisten autohaaveisiin.
Yhteishyvä-lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa, joka toinen kuukausi. Suuren painosmääränsä vuoksi lehti jaetaan useana eri päivänä.