Kalapöytään ja alkupaloiksi haettiin perinteisiä makuja: vanhanajan silakkarullia, piimäjuustoa ja saaristolaisleipää. Myös helppo ja juhlava mätimousse viehätti Yhteishyvän lukijoita viime vuonna.
Mätimousse
Kalapöytään ja alkupaloiksi haettiin perinteisiä makuja: vanhanajan silakkarullia, piimäjuustoa ja saaristolaisleipää. Myös helppo ja juhlava mätimousse viehätti Yhteishyvän lukijoita viime vuonna.
Perinteinen kinkku ja laatikot pitivät pintansa Yhteishyvän suosituimpina jouluresepteinä. Uusia suosikkeja olivat glögiporkkanat ja ensin kokonaisina ja sitten litistettyinä paahdetut puikulaperunat.
Perinteisten jouluruokien rinnalle kaivattiin raikkautta ja väriä salaateista. Suosituimmiksi salaattiresepteiksi nousivat perinteinen rosolli ja waldorfinsalaatti sekä hedelmäiset vihersalaatit.
Viime vuoden jälkiruokahittejä olivat somessa villinneet piparkakkujoulutortut, kaunis ja raikas minttusuklaa-päärynäjäädyke sekä luumuinen juustokakku. Yhä useampi valitsi joulupöydän jälkiruoaksi jouluhalon. Riisisuklailla ja konvehtifudgella herkuteltiin myös jouluvalmistelujen aikaan.
Rentoudu ja unohda vaatimukset tai jouluta vaikka joka ilta. Löydä oma tyylisi joulusivultamme ja nauti vuoden ihanimmasta ajasta itsesi näköisellä tavalla. Koska on joulu.