Kalapöytään ja alkupaloiksi haettiin perinteisiä makuja: vanhanajan silakkarullia, piimäjuustoa ja saaristolaisleipää. Myös helppo ja juhlava mätimousse viehätti Yhteishyvän lukijoita viime vuonna.
Kokoa joulun hittipöytä! Nämä reseptit olivat viime vuoden suosituimpia
Joulun suosituimmat kalaruoat ja alkupalat
Pääruokien hitit: kinkkua, laatikoita ja tuplapaahdettuja puikulaperunoita
Perinteinen kinkku ja laatikot pitivät pintansa Yhteishyvän suosituimpina jouluresepteinä. Uusia suosikkeja olivat glögiporkkanat ja ensin kokonaisina ja sitten litistettyinä paahdetut puikulaperunat.
Salaattirakkautta rosollille ja granaattiomenalle
Perinteisten jouluruokien rinnalle kaivattiin raikkautta ja väriä salaateista. Suosituimmiksi salaattiresepteiksi nousivat perinteinen rosolli ja waldorfinsalaatti sekä hedelmäiset vihersalaatit.
Jouluherkkujen ja jälkiruokien suosikit
Viime vuoden jälkiruokahittejä olivat somessa villinneet piparkakkujoulutortut, kaunis ja raikas minttusuklaa-päärynäjäädyke sekä luumuinen juustokakku. Yhä useampi valitsi joulupöydän jälkiruoaksi jouluhalon. Riisisuklailla ja konvehtifudgella herkuteltiin myös jouluvalmistelujen aikaan.
Koska on joulu – katso reseptit ja ideat vuoden rakkaimpaan juhlaan
Rentoudu ja unohda vaatimukset tai jouluta vaikka joka ilta. Löydä oma tyylisi joulusivultamme ja nauti vuoden ihanimmasta ajasta itsesi näköisellä tavalla. Koska on joulu.