Upota joululta jääneet konvehdit juustokakkuun, joka sopii vaikkapa uudenvuoden juhlintaan. Konvehtitrifleen saat joulusuklaiden lisäksi hyödynnettyä riisipuuron jämät ja muusta leivonnasta yli jääneet kuohukermat. Yhdestä konvehtirasiasta valmistat myös reilun määrän fudgea, johon tarvitset konvehtien lisäksi vain kolme muuta ainesta. Helpon fudgen valmistuksessa vaikein osuus on odottaa, että herkku jähmettyy jääkaapissa leikattavan kiinteäksi.

Jäikö joulusta yli suklaata? Näin käytät suklaakonvehdit uudella tavalla
3 ideaa käyttää joulusuklaita uudella tavalla
Korvaa tavallinen suklaa konvehdeilla
Murskaa tai sulata sekaan:
- suklaamousseen
- kaakaoon
- kekseihin
- mutakakkuun
- jäätelöön
- pirtelöön
- jäätelökakkuun.
Korvaa konvehdeilla reseptissä mainittu suklaamäärä. Esimerkiksi 100 g tummaa suklaata voi korvata 100 g konvehteja.