Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Värikäs panzanella-salaatti

Hyödynnä tähderuoat uudeksi herkuksi – katso reseptit

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 25.8.2016
|
Muokattu: 31.8.2020
Suomalaiset heittävät ruokaa roskiin vuodessa keskimäärin 24 kiloa henkeä kohti. Älä heitä edellisen päivän ruokaa roskiin, vaan tuunaa siitä uusi ruoka: ota käyttöön kuivahtanut pullapitko, hieman ylikypsät hedelmät tai eilisestä ylijääneet keitetyt perunat, riisi tai pasta ja loihdi niistä uusi, maukas ateria.

Leipä ja pulla

Paista krutongeiksi ja käytä salaattiin tai hyödynnä köyhiin ritareihin ja pullavanukkaaseen:

Hedelmät ja kasvikset

Surauta juomiin ja smoothieihin, käytä leivonnaisten täytteeksi, erilaisiin tahnoihin, kastikkeisiin ja keittoihin:

Liha, kala ja kana

Käytä salaatteihin, piiraisiin, kiusauksiin tai uuniperunoiden täytteeksi:

Maito, piimä, jogurtti ja juusto

Käytä leivontaan, pannariin, lihapullataikinaan tai juomiin:

Perunat, pasta ja riisi

Käytä leipätäytteeksi, pyttipannuun, munakkaaseen, laatikoihin ja salaatteihin: