Elokuun uudessa Yhteishyvä-lehdessä mietitään, mitä onni meille suomalaisille merkitsee. Olemmehan YK:n onnellisuusraportissa ensimmäisellä sijalla jo kolmatta kertaa peräkkäin. Asiakasomistajien keskuudessa teetetyn kyselytutkimuksen perusteella onni kietoutuu jokapäiväiseen arkeen ja elämään: se on läheisiä ihmisiä, perhettä, omaa kotia, luontoa, kesämökkiä ja pieniä asioita. Onni on viiden pennin tikkari tai hyvin nukuttu yö.
Löydät myös paljon herkullisia herukkavinkkejä, kun otamme kaiken irti puna- ja mustaherukoiden sesongista: paljastamme parhaat makuparit ja käyttövinkit, hilloamme ja hyödynnämme herukat juhlatarjoiluihin. Tutustumme tomaatin viljelyyn Osuuskunta Närpiön Vihanneksen tarhoilla, joissa kasvaa noin 40 prosenttia kotimaisista tomaateista. Pastan perässä matkaamme Italiaan, jossa Rummon suku on elänyt pastasta jo monta sukupolvea.
Hotellivieraisilla piipahdamme Tampereen maamerkissä, Original Sokos Hotel Ilveksessä. Sami Sykkö esittelee monelle tutun hotellin kiinnostavaa historiaa, maineikasta vieraslistaa ja näyttäviä yksityiskohtia.
S-Pankin asiantuntija kertoo, kuinka ilmastotietoinen sijoittaja voi etsiä kohteita, jotka auttavat hillitsemään ilmastonmuutosta.
Lisäksi aiheina riittävän kuidun saanti, rapukausi, muovin kierrätys ja moni muu.
Sesonki-lehdessä kokataan kauden kasviksia ja sesongin kalaa. Selvitään vähällä, uusin ideoin, mausta tinkimättä! Uudet reseptit löydät myös täältä >>
Yhteishyvä-lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa, joka toinen kuukausi. Suuren painosmääränsä vuoksi lehti jaetaan useana eri päivänä.