Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Tuorejuustorubiini

Moderni joulumenu – katso ideat moderniin jouluruokaan!

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 8.12.2017
Muokattu: 24.11.2020
Kaipaatko joulupöytään jotain uutta? Modernissa joulumenussa tutut ruokalajit ja raaka-aineet maistuvat uudella tavalla. Kokoa omaan makuusi sopiva joulun kattau näistä resepteistä!

Moderni kalapöytä ja uudet alkupalasuosikit

Mausta graavilohi kerkkäpestolla ja puolukoilla, tee hauesta terriiniä tai sekoita helppo tahna graavi- ja lämminsavulohesta. Alkupaloina maistuvat myös Lähi-idän maut mieleen tuova tuorejuustorubiini, suolaisenmakeat pekonitaatelit ja juhlava riimihärkä.

Joulun pääruoat uudella tavalla – nieriää tai sisäfilettä kinkun sijaan

Nosta modernin joulupöydän pääruoaksi kokonainen nieriä, pistaasimurulla kuorrutettu sisäfilee tai kotimaista hanhenrintaa. Vai tekisitkö vegaanisen kaurajauhismurekkeen?

Joulun uudenlaiset kasvislisukkeet

Juurekset kuuluvat myös moderniin joulupöytään, mutta perinteisten laatikoiden tilalla maistuvat punakaali ja bataatti. Lantusta syntyy herkullinen paisti ja punajuuriohratto hurmaa upealla värillään.

Jälkiruokien uudet ideat

Raikas ja kaunis jälkiruoka kruunaa modernin joulumenun. Maistuisiko piparinen klementiinipannacotta, puolukoilla maustettu glögijuustokakku tai granaattiomenan siemenillä koristeltu pavlovakranssi?

Lisää ideoita joulumenun suunnitteluun

Koska on joulu – katso reseptit ja ideat vuoden rakkaimpaan juhlaan

Rentoudu ja unohda vaatimukset tai jouluta vaikka joka ilta. Löydä oma tyylisi joulusivultamme ja nauti vuoden ihanimmasta ajasta itsesi näköisellä tavalla. Koska on joulu.