Jo sana lettu, ohukainen tai räiskäle saa lapset innostumaan. Kun suunnittelette alkuun suolaista ja päätteeksi makeita täytteitä, syntyy kokonainen ateria.
Sekoittakaa reilu lettutaikina turpoamaan. Jätä taikinasta sokeri pois, jotta sama taikina käy sekä suolaisille kuin makeillekin letuillekin.
Suolaiseksi täytteeksi sopii tuorejuustoon, maustamattomaan jogurttiin tai ranskankermaan sekoitettu kylmä- tai lämminsavulohi, tonnikala, katkaravut, kinkku- tai broilerisilppu. Seosta voi keventää raejuustolla ja piristää tuoreyrttisilpulla.
Meksikolaisittain maustettu jauhelihakastike pavuilla toimii aina. Lisää vielä korianteria ja chiliä täydentämään makumaailmaa.
Loistava kasvisversio syntyy vaikka kasvismuhennoksesta tai vegaaninen versio vegaanisista letuista.
Jälkiruoka on yksinkertaisimmillaan lettu lempihillolla ja kermavaahdolla tai jäätelöpallolla.