Pehmoiset, tuoreet sämpylät ilahduttavat aamupalapöydässä ja maistuvat eväsretkellä. Rikasta sämpylätaikinaa kaura- tai ruisjauhoilla, niin saat ekstra-annoksen kuitua.

Nauti itse tehdyistä leivistä ja sämpylöistä
Sämpylät
Rieskat
Pehmeät perunarieskat maistuvat sellaisenaan tai erilaisten pataruokien kanssa. Rieskat on helppo valmistaa arkenakin, ja niihin voi upottaa aimo annoksen yli jäänyttä perunamuusia.
Pataleivät
Leivän leipominen padassa varmistaa taikinan kohoamisen. Helpot pataleivät eivät montaa ainesta vaadi, ja lopputulos palkitsee!
Teeleivät
Teeleivät ovat mainio englantilainen klassikko. Ne valmistuvat nopeasti ja taikinan teko on helppoa: vaivaamista ei tarvita, vaan ainekset sekoitetaan kulhossa keskenään ja kumotaan pellille. Teeleipiä on helppo leipoa lastenkin kanssa.
Peltileivät
Pudota leipätaikina pellille, niin saat tuoretta leipää pöytään supernopeasti!
Joululimput ja saaristolaisleivät
Jouluna herkutellaan saaristolaisleivällä, limpuilla ja mallasleivällä. Pehmeät ja makeat leivät sopivat täydellisesti suolaisten jouluruokien makupariksi.