Parhaat pääsiäisleivonnaiset – rakastetut reseptit rahkapiirakasta pääsiäispulliin | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Mignonpiirakka

Parhaat pääsiäisleivonnaiset – rakastetut reseptit rahkapiirakasta pääsiäispulliin

Pääsiäisen leivonnaisissa maistuvat raikas rahka ja sitrushedelmät, täyteläinen suklaa ja pääsiäisen perinneruoat, mämmi ja pasha. Katso parhaat reseptit pääsiäisleivontaan!

Rahkapiirakka ja muut pääsiäisen rahkaleivonnaiset

Rahkapiirakka kuuluu ehdottomasti pääsiäisen kahvipöytään. Raikas rahka viihtyy makeiden hedelmien, kuten aprikoosien, persikoiden ja ananaskirsikoiden seurassa. Rahka maistuu myös pääsiäiseen sopivissa syrnikeissä ja sitruunaisissa rahkamunkeissa.

Onko tämän vuoden pääsiäiskakku raikas juustokakku vai mehevä suklaakakku?

Mausta pääsiäisen juustokakku mangolla, appelsiinilla tai suklaalla – vai tekisitkö pääsiäisen suosikkiherkulta maistuvan Mignon-piirakan? Pääsiäispöydässä maistuvat myös keväiset kääretortut tai helpot sitruuna-lakritsipalat.

Pääsiäisen parhaat pullat

Leivo pääsiäiseksi meheviä rahkapullia, piilota voisilmäpulliin tai pitkoon keväistä sitruunaa tai kokeile kristallipullia, jotka kimaltavat auringossa keväthangen lailla.

Pääsiäisleivonnaisia mämmistä ja pashasta

Pääsiäisen perinteiset jälkiruoat taipuvat myös leivonnaisiin! Katso reseptit mämmimutakakkuun ja -brownieihin sekä raikkaisiin pashaleivonnaisiin.

Leivoksia, keksejä ja itse tehtyjä pääsiäiskarkkeja

Tässä vielä muutama lisäidea pääsiäisen kahvipöytään! Leivo tarjolle suloisia macaron-leivoksia ja helppoja sitruskeksejä tai pyörittele suklaamunien rinnalle täyteläisiä suklaatryffeleitä.

Katso kaikki ideat pääsiäiseen

Kaikki pääsiäisen leivonnaiset