Moni seurasi kesän aikana, miten Katariina Vesterinen, Sari Helin, Tommi Juhala, Saska Tuomasjukka ja Juha Korhonen kehittivät ideoimiaan tuoteuutuuksia ammattilaisten avustuksella. Viimeisessä lähetyksessä kaikki kilpailijat saivat uutisen: jokainen tuote pääsisi valikoimaan.
Ohjelman seurauksena S-kauppojen asiakkaat voivatkin nyt kokeilla seuraavia uutuustuotteita:
Rostis: Paistopistetuote, joka kunnioittaa karjalaisperinteitä. Ruiskuoren alta löytyy riisipuuroa ja munatäytettä.
Äidin Patukka: Nimensä mukaisesti äidin reseptistä syntynyt patukka, joka sopii joko välipalaksi tai kuntoilun jälkeen nautittavaksi. Kaksi makeaa ja yksi suolainen makuvaihtoehto.
Huono Äiti: Käsityönä Juvalla tehty valmisruoka, jossa on kaksi makuvarianttia: kasviksia ja kalaa, sekä kasviksia ja lihapullia.
Villipesto: Pohjoisen luonnon puhtaista antimista syntynyt pesto, joka sopii esimerkiksi pastan kastikkeeksi tai vaikkapa leivän päälle. Kaksi makua: nokkonen ja kerkkä.
Kuusamon Kalalastu: Kotimaisesta järvikalasta valmistettu lastu, jolla voi korvata mausteisen lihan missä tahassa ruoassa. Sopii nautittavaksi pitaleivän välissä, pizzan päällä tai riisin kanssa.
Voit tutustua tuotteisiin myös Foodie-palvelussa.
Suomalainen menestysresepti -sarjan toista tuotantokautta esitettiin kesällä 2020 Nelosella maanantaisin. Tv-sarjan 10 jaksossa seurattiin rohkeiden yrittäjien matkaa tuoteideasta kaupan hyllylle. Kausi huipentui finaaliin 24.8.2020.
Ohjelman tuomareina toimivat huippukokki Jyrki Sukula, radiojuontaja ja ruokakirjailija Anni Hautala, Foodwestin tutkimusjohtaja Suvi Luoma, Jukka Kurttila Finlaysonilta sekä johtaja Ilkka Alarotu S-ryhmästä.