Edullista ja terveellistä: Näin surautat samettiset sosekeitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Edullista ja terveellistä: Näin surautat samettiset sosekeitot

Kasvissosekeitto

Kasvissosekeitto on lämmittävä ja helposti muunneltava arkiruoka. Sosekeittoon sopivat erilaiset juurekset, parsa- ja kukkakaalit ja kurpitsat. Keitä kasvikset kypsäksi, soseuta samettiseksi keitoksi, lisää halutessasi joukkoon kermaa tai juustoa ja mausta. Tarvitset sosekeiton valmistukseen sauvasekoittimen tai blenderin. Katso sosekeittoreseptit!

Jaa Somessa
Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen

Porkkana-, peruna-, bataatti- ja kurpitsasosekeitot

Kukkakaali-, parsakaali- ja lehtikaalisosekeitot

Valkojuuri-, punajuuri-, keltajuuri ja mustajuurisosekeitot

Myös nämä toimivat sosekeitoissa: tomaatti, herkkusieni, herneet, fenkoli, maa-artisokka

Lue lisää aiheesta: Keitot

Julkaistu: 4.9.2019
Muokattu: 21.1.2020
Jaa Somessa