Edullista ja terveellistä: Näin surautat samettiset sosekeitot - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Edullista ja terveellistä: Näin surautat samettiset sosekeitot

Kasvissosekeitto

Kasvissosekeitto on lämmittävä ja helposti muunneltava arkiruoka. Sosekeittoon sopivat erilaiset juurekset, parsa- ja kukkakaalit ja kurpitsat. Keitä kasvikset kypsäksi, soseuta samettiseksi keitoksi, lisää halutessasi joukkoon kermaa tai juustoa ja mausta. Tarvitset sosekeiton valmistukseen sauvasekoittimen tai blenderin. Katso sosekeittoreseptit!

Jaa Somessa
Koostaja
Yhteishyvä
Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Porkkana-, peruna-, bataatti- ja kurpitsasosekeitot

Kukkakaali-, parsakaali- ja lehtikaalisosekeitot

Valkojuuri-, punajuuri-, keltajuuri ja mustajuurisosekeitot

Myös nämä toimivat sosekeitoissa: tomaatti, herkkusieni, herneet, fenkoli, maa-artisokka

Lue lisää aiheesta: Keitot

Julkaistu: 4.9.2019
Muokattu: 17.9.2019
Jaa Somessa