Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillivartaat toimivat aina: Katso suosikkireseptimme

Grillivartaisiin on kätevä pujotella possua, kanaa, kasviksia ja kalaa. Mehevä marinadi ja hyvä kastike viimeistelevät suosikkiherkun. Vartaat voi tehdä myös hedelmistä: esimerkiksi ananaksesta saa ihanan jälkiruoan vartaaseen sujautettuna!

Vinkkejä grillivartaiden valmistukseen

  1. Pilko vartaan ainekset kypsymisajan mukaan. Nopeasti kypsyvät ainekset kannattaa leikata isommiksi paloiksi ja hitaammin kypsyvät pieniksi, niin koko varras on kypsä samaan aikaan.
  2. Voit myös yhdistää nopeammin kypsyvät ainekset yhteen vartaaseen ja hitaammin kypsyvät toiseen. Pilko silloin kaikki ainekset samankokoisiksi.
  3. Marinoi tai valele: grillivartaisiin voi tuoda makua joko marinoimalla ainekset etukäteen tai valelemalla vartaita kypsennyksen aikana.