Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Haudutettu hapankaali

Saksalaisen keittiön reseptit ja Oktoberfest – olutta, makkaroita ja hapankaalia

Saksalainen keittiö tunnetaan etenkin erilaisista makkaroista ja oluesta. Jälkiruoaksi rullataan omenastruudeli tai leivotaan omenapiirakka. Syksyisen Oktoberfest-juhlan hengessä kotonakin voi valmistaa saksalaisia ruokia.

Makkara-annos, esimerkiksi bratwurst tai currywurst, tarjoillaan saksalaisittain hapankaalin tai muiden kaalilisukkeiden sekä sinapin kera. Perunaa syödään saksalaisessa keittiössä, kuten meilläkin, monessa muodossa: lettuina, kroketteina, salaatteina, keittoina.

Lokakuisissa Oktoberfest-festivaaleissa maistellaan olutlajeja ja perinteisiä saksalaisia ruokia.

Apfelstufel eli omenatorttu on saksalaisen keittiön tunnetuin leivonnainen.

Saksalaisia klassikkomakuja

Kokkaa saksalaisen keittiön tyyliin