Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Rapeakuorinen ruisleipä

Suomiruokaa – suomalaista ruokaa ja tarinoita sen takaa

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Kimmo Ervola
Julkaistu: 22.10.2018
|
Muokattu: 30.1.2025
4.9. vietetään Suomalaisen ruoan päivää. Suomi on täynnä mahtavia makuja, perinteisiä reseptejä ja uusia suosikkeja, lapsuuden ruokamuistoja ja tulevaisuuden ruokainnovaatioita. Tarinoita tuttujen tuotteiden matkoista ruokapöytiimme ja ihmisistä, jotka ne mahdollistavat. Kokosimme kiinnostavimmat tarinamme kotimaisesta ruoasta ja kattauksen reseptejä.

Tee leikkimielinen testi ja selvitä mikä suomalainen ruoka kuvastaa sisintäsi.

Testaa, mikä suomiruoka olet!

Suomalaisia ruokainnovaatioita ja raaka-aineita

Tarinoita kotimaisten tuotteiden takaa

Kokkaa suomalaisia klassikoruokia

Makuja ympäri Suomen

Katso lisää suomalaisesta ruoasta